Diensten

Bic Taxi is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol Amsterdam,Airport Rotterdam, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Service staat bij ons bovenaan en is onze kracht. Onze klant weet wat hij wil en dat krijgt hij. Wij stellen alles op alles om het u maar zo prettig mogelijk te maken. En toch bent u bij ons minder kwijt dan bij onze concurrenten.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de gereden taxi ritten maandelijks aan u te facturen. Zo kunt u uw zakenrelaties van A naar B vervoeren zonder dat zij de rekening betalen.

Luxe
Grensoverschrijdend diept Bic Taxi Service zijn diensten blijvend uit. Alle wagens van Bic Taxi Den Haag bevinden zich in de Mercedes E-klasse of Mercedes Vito en zijn voorzien van unieke luxe, waaronder climate control, Dvd en flatscreen Tv.

Chauffeurs
Alle Bic Taxi Service chauffeurs zijn uitstekend en professioneel opgeleid, beschikken over sociale karaktereigenschappen en zijn door de jarenlange ervaring perfect op u als klant ingesteld. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid speelt hierin dan ook een belangrijke rol.

Dag en Nacht een taxi bestellen
Op onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi reserveren. U kunt meteen met enkele muisklikken een rit bestellen. De scherpe prijs kunt u tevens op de website vinden en deze wordt u ook door ons personeel nog doorgegeven via e-mail of telefoongesprek.

Uw rit wordt binnen 24 uur bevestigd
Uw rit wordt na het plaatsen van uw reservering ingepland in ons systeem. U krijgt binnen 24 uur een definitieve bevestiging. Heeft u sneller een taxi nodig? Bel dan naar 070-204 205 5.

Gegarandeerd op tijd
Bij Schiphol Taxi Service weet u zeker, dat wij ruim op tijd zijn. Of dit nu voor de deur is of op het vliegveld. U kunt hierdoor een stuk rustiger slapen, vooral als u ‘s nachts moet vertrekken.

Van alle gemakken voorzien
Onze taxi’s zijn luxe ingerichte auto’s waar u niets aan zult ontbreken. Onze auto’s zijn voorzien van lederen bekleding, airco, dvd-installatie, navigatiesysteem en beschikken over ruimte zitplaatsen. U kunt altijd plaatsnemen in een schone auto.

U hoeft de taxi niet te delen
Bij sommige concurrenten kunt u een bodemprijs krijgen, door uw rit te combineren met andere reizigers. Bij ons weet u zeker dat de taxi beschikbaar is voor u. Wij vervoeren u zonder omwegen direct naar uw bestemming.

Up-to-date Vluchtinformatie
Wij zijn continu op de hoogte van de laatste vluchtinformatie. Als uw vlucht vertraagd is, dan zijn wij daar dan reeds van op de hoogte. We zullen er voor zorgen dat wij klaar staan als u bent geland.

Bij Schiphol Taxi Service biedt u: